Betalingsmogelijkheden

 

Betaal veilig en online via uw bank.

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence. 

Bancontactis de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Als u voor deze betalingsvorm kiest, betaalt u binnen 24 uur na ontvangst. Vul al uw gegevens zo volledig mogelijk in en ook uw geboortedatum. Wij nemen telefonisch contact op met u voordat het product verzonden wordt. 

De creditcard is een pasje waarmee je wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af. Bij een normale bankpas gebeurt dat altijd onmiddellijk. De uitgever van de creditcard schiet jou elke betaling voor. Hij stuurt je aan het eind van de maand een rekening met alle 

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen.


Acceptgiro is een betaalwijze in Nederland. Men betaalt 'per acceptgiro' of met een 'acceptgiro'. Een acceptgirokaart is een kaart die door de ontvanger van een betaling aan de betaler wordt gestuurd om de betaling te vereenvoudigen. ...

Online shoppen doe je met AfterPay. Betaal na ontvangst van je bestelling, alleen voor de artikelen die je houdt. Betalen doe je natuurlijk achteraf!

paysafecard is dé online betaalkaart. Zoek het dichstbijzijnde verkooppunt, koop paysafecard, en betaal bij duizenden webwinkels.

U kunt u bestelling ook komen ophalen bij ons in de magazijn. Als u een product komt afhalen, houd er dan wel rekening mee dat wij geen contant geld aannemen. Graag overmaken.