Retourneren

Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost. De verzendkosten hiervoor zijn €5,95 voor Nederland en €6,95 voor België!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@hollandtextiel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Het kan voorkomen dat dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigenrekening, deze worden niet door ons vergoed.

Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Ga via de knop Mail om het aankoop te retourneren naar contact pagina om uw aankoop te retourneren.
  2. Vul uw naam, e-mailadres en in het vakje bericht noteert u uw ordernummer en reden van retourneren.
  3. Geef je pakketje af bij het gekozen postkantoor.
  4. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het product terugstorten.

Retouradres:

 Primo Levihof 5

 3076 LD Rotterdam

Mag het terug?

Je kunt ten alle tijden het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
  • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt.*

* Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding hebt ingediend, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na dat het product is ontvangen door ons. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het
retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

010-3146787
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00

klantenservice@hollandtextiel.com
Wij streven ernaar om je vraag binnen
1 werkdag te beantwoorden.